Share

Castiga bani din aplicatii Android

Descopera cum poti sa faci bani de pe telefonul tau cu Android si care sunt cele mai bune aplicatii de facut bani! Daca vrei sa castigi bani online usor si rapid, fara sa investesti, afla ca poti face asta de pe telefonul tau Android. Tot ce trebuie sa faci este sa instalezi cateva aplicatii si jocuri gratuite, pentru care vei fi platit o anumita suma de fiecare data, si ca sa te joci sau sa deschizi aplicatiile.
Care sunt cele mai bune metode de facut bani pe internet?

Logo WHAFF Rewards aplicatie WHAFF Rewards in primul rand, trebuie sa instalezi aplicatia Whaff Rewards din magazinul Google Play sau direct de AICI , si sa te inregistrezi gratuit. Pentru a primi bonusul de inscriere, trebuie sa folosesti codul CZ06780 si vei primi instant bonusul de 0.30$. Urmatorul pas este sa verifici aplicatiile si jocurile, si sa le instalezi pe telefon. De fiecare data cand instalezi si deschizi o aplicatie, esti recompensat cu $. Daca nu crezi ca se pot face bani, verifica in meniul aplicatiei sectiunea Rank, si poti vedea cum utilizatorii mai vechi au castigat mii de dolari. Nu iti promit ca te vei imbogati folosind aceasta aplicatie, insa poti face lejer bani de cheltuiala. 20-30$ pe luna nu strica nimanui, nu?

CARACTERISTICI PRINCIPALE:
Aplicatia a fost lansata pe 31 octombrie 2011.
Banii se pot retrage incepand de la 10$
Plati: Se realizeaza prin PayPal sau Gift Cards pentru Steam, Facebook, Xbox, Play Station, etc.
Castiga bani din aplicatiile Android instalate
Logo WHAFF Rewards aplicatieCash Pirate este o alta aplicatie Android similara cu aceea care am prezentato mai sus. CashPirate este o aplicație ce te plătește pentru downloadarea de aplicații și urmărirea de reclame video, payout-ul minim este de 2.50 euro, plata se face prin paypal.
Pentru un bonus de 500 puncte (0.5 euro) folosiți codul : JAQIUG.Aplicatia o gasiti tot in magazinul Google Play
Bani pe net

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 15 votes
Brand Name
WHAFF Rewards
Product Name
WHAFF Rewards
Price
Gratis
Product Availability
Available in Stock

Leave a Comment