Share

Credite rapide|Imprumuturi nebancare|Credite de nevoi personale online

Ai nevoie sa faci un credit nevoi personale? In prag de sărbători poti profita de un credit rapid deoarece se anunță reducerea dobânzii cu 25% pentru imprumuturile rapide. Numele campaniei este „Dăruiește mai mult!”, și se aplică tuturor clienților care fac cereri de credit în perioada 19-31 decembrie.Asa ca ce mai astepti ? Fa un credit rapid online deoarece:

Credit Fix IFN oferă credite rapide pe termen scurt. Pentru a putea solicita un credit rapid este necesar doar sa selectezi suma și perioada dorită pe site-ul www.creditfix.ro., să completezi cererea de credit, să încarci copia C.I si extrasul de cont al cardului de salariu pe ultima lună încheiată. Poți solicita pană la 1000 de lei pentru o perioadă maximă de 35 de zile și vei avea banii pe cardul de salariu în aproximativ 2 ore.
Doar prin CreditFix.ro poți obtine un produs unic, un credit preaprobat, o rezervă de bani, la dispoziția ta pe care sa o poți accesa urgent telefonic sau din contul de client, atunci când întampini o situație neprevazută.
Împrumuturile oferite de instituția noastră se adresează celor care au un venit lunar constant încasat pe un card bancar, chiar și celor cu pensii sau salarii mici și care având de rezolvat o problemă urgentă au nevoie de bani pe termen scurt.Condițiile credit de nevoi personale sunt:

Vârsta minimă 18 ani
Incasarea venitului pe card
Venit lunar net de minim 500 de lei.
Acceptăm și persoane cu istoric negativ la Biroul de Credit.
Pentru detalii dati click AICI sau pe imagine

creditfix.ro

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 6 votes
Brand Name
CreditFix
Product Name
Credite rapide|Imprumuturi nebancare|Credite de nevoi personale online
Price
-25%
Product Availability
Available in Stock

Leave a Comment