Share

NeoBux bani pe net|castiga bani online|bani de acasa|best PTC

Vrei sa faci bani pe net? Neobux este cunoscut in domeniu site-urilor PTC ca fiind primul site ce introduce sistemul de plata instant, iar apoi la o scurta perioada urmand ca sa introduca si sistemul de inchiriat refferali. Ceea ce a adus la vremea repectiva adica in 2008 o noutate, membrii acestui site nemaifiind stresati de ideea cautarii noi refferali.Primul pas pe care trebuie sa il faci pentru a incepe sa castigi castiga bani online cu NeoBux este bineinteles deschiderea unui cont.
Pentru deschiderea unui cont neobux puteti fie sa apasati AICI fie sa apasati pe una dintre reclame.
Dupa deschiderea contului tot ce trebuie sa faci este sa apasati pe unul dintre butoanele verzi si anume ” View Advertisments” dupa care o sa-ti apara o lista cu reclame diponibile iar pentru fiecare reclama vazuta primesti banii in contul tau de NeoBux ,dati click pe o patratica dintre acelea si dupa click pe bulina care va apare pentru a incepe sa faci bani pe net fara investitii.

Referalli:

Exista doua tipuri de afiliati si trei metode de a face rost de ei.
1. Afiliatii directi sunt cei care se inscriu prin linkul de afiliat furnizat de tine. De exemplu daca tu vrei sa te inscrii la Neobux apesi pe linkul asta: https://www.neobux.com/?r=BlackFridays si ai sa fii afiliatul meu direct.
2. Afiliatii inchiriati sunt cei pe care ii cumperi de la Neobux.de exemplu pentru 1$ poti inchiria 5 referalli. Daca ai cont GOLD platesti mai putin. Initial ii inchiriezi pentru o luna calendaristica. Pentru a inchiria afiliati, mai intai trebuie adaugate fonduri in „Renting Balance”.

Cati bani imi trebuie ca sa inchiriez referali?

Un referal costa 30 de centi. Numarul minim de referali ce pot fi inchiriati sunt 3, iar maximul 100. Referali se gasesc sub forma de „pachete” a cate 3, 10, 20, 30, 40, 50, 70 si 100.

Cum inchiriez referali?

Pentru a inchiria referali, ei trebuie sa fie disponibili (butonul „REFERRALS” din contul NeoBux este de culoare verde). Acolo sunt un anumit numar de referali si suma cu care se pot inchiria acei refferali. Se inchiriaza pe o perioada de 30 zile si se poate prelungi sau se pot schimba refferali !

Pentru mai multe detalii si strategii vizitati forumul NeoBux unde aveti si limba romana.Mai jos va explic cum se foloseste:

Summary
Review Date
Author Rating
51star1star1star1star1star

Leave a Comment