Share

Nisip Kinetic colorat pret ieftin

Cauti Nisip Kinetic colorat pret ieftin? Nisipul kinetic este primul nisip care nu trebuie udat si nu se imprastie prin casa!
Nisip Kinetic pret ieftin
Acest Nisip Kinetic este uşor de modelat se transformă în forme uşor de manevrat iar joaca cu nisipul kinetic este o experienţă magică, ce oferă momente de relaxare atât pentru copii cât şi pentru educatori şi părinţi.Il poti cumpara acum fie sa-i faci un cadou de Mos Nicolae fie Cadou de Mos Craciun copilului tau, il poti gasi la reducere si inafara sarbatorilor si il poti comanda de aici http://www.3pitici.ro/sclipici-si-nisip-colorat/play-visions/

Joaca in nisip stimuleaza si dezvolta calitatile motrice si creative ale copiilor, motricitatea fină şi cea specială. Nisipul kinetic este materialul perfect pentru jocul liber, nedirecţionat. In prezent, nisipul kinetic este in Top3 jucarii din lume. Este unul dintre cele mai apreciate produse pentru copii la momentul actual. Este o jucarie ecologica, porivita intre jucariile de acasa sau de la gradinita.

Joaca in nisip stimuleaza si dezvolta calitatile motrice si creative ale copiilor, motricitatea fină şi cea specială. Nisipul kinetic este materialul perfect pentru jocul liber, nedirecţionat.

Nu lasă reziduuri şi este perfect pentru TERAPIA SENZORIALA.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 11 votes
Brand Name
3pitici.ro
Product Name
Nisip Kinetic colorat
Price
53 RON
Product Availability
Available in Stock

Leave a Comment