Share

Smartwatch Cronos A1, TFT LCD Capacitive touchscreen 1.54inch, 2G, Bluetooth (Argintiu/Negru) Black Friday

 pret ieftin Cauti Smartwatch Cronos A1, TFT LCD Capacitive touchscreen 1.54inch, 2G, Bluetooth (Argintiu/Negru) de Black Friday si nu numai? – vezi detalii despre , si comanda online la preturi ieftine. Gaseste Reduceri Black Friday dar si reduceri la Laptopuri de Black Friday, la Televizoare de Black Friday, Tablete Black Friday,Smartwatch Cronos A1, TFT LCD Capacitive touchscreen 1.54inch, 2G, Bluetooth (Argintiu/Negru) BlackFriday detalii specificatii sau citeste recenziile clientilor.

Preturi si reduceri: Comanda la pret redus Smartwatch Cronos A1, TFT LCD Capacitive touchscreen 1.54inch, 2G, Bluetooth (Argintiu/Negru) de BlackFriday sau mai ieftin in anumite perioade, profita de reducere de Black Friday 2016 sau compara cu produse similare care au preturi mai mici sau reduceri de pret, si vezi daca poti cumpara in rate. Pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Cat costa?

Mai multe detalii si specificatii : Ceas inteligent cu cartela SIM .                                                                             Ecran de 1.54 inch, metal + silicon,baterie Lithium polymer 380mAh, suporta SIM card GSM, se sincronizeaza cu telefonul prin bluetooth, se sincronizeaza cu agenda telefonului, cu SMS, se pot efectua/receptiona apeluri direct de pe ceas, se pot efectua poze, filmari si inregistrari, navigare pe internet, se poate asculta muzica – audio player sau comanda muzica telefonului, microfon si difuzor incorporate, functie de pedometru, cronometru, ceas desteptator, monitorizare somn si anti lost bidirectionala ; calendar, calculator, avertizor sedentarism; remote camera, notificari mail si whatsApp prin APP.                 Suporta Android cu sincronizare prin APP ; pentru IOS doar sincronizare fara APP    Acest articol costa: 139 Lei. Pentru a gasi un pret mai ieftin, consulta magazinul in perioada Black Friday 2016 din Romania pentru a vedea reduceri si promotii. Pentru a vedea mai multe imagini, preturi actualizate si opinii sau recenzii ale cumparatorilor click pe imagine.

BlackFridays.ro va recomanda Smartwatch Cronos A1, TFT LCD Capacitive touchscreen 1.54inch, 2G, Bluetooth (Argintiu/Negru) drept fiind un produs de calitate, cu un pret avantajos avand in vedere specificatiile. Click pe imagini pentru a vedea ieftine disponibile online. 

pret reducere Black Friday 2016

Cum faci pentru a comanda? Click pe imagine>Adauga in cos>Completeaza datele pentru livrare si trimite comanda.

Mergi in magazin

Leave a Comment