Share

Lenjerii de pat ieftine din bumbac

Cauti lenjerii de pat ieftine? Aici gasesti modele de lenjerii de pat frumoase si ieftine cu pana la 65% reducere chiar si de Black Friday in Romania .Mereu am optat pentru lenjerii colorate, frumoase ba chiar si lenjeriide pat 3D in care sa ma cuibaresc cand urmaresc un serial si savurez o ciocolata calda.De obicei caut lenjerii de pat romanesti in care stiu ca am sa ma simt confortabil si pe care le voi putea folosi mai mult timp, fara sa ma trezesc ca se destrama cusaturile sau se decoloreaza imprimeul de la primul spalat.La mare cautare sunt si lenjerii de pat pucioasa care sunt fabricate in Romania la Pucioasa si pot fi lenjerii de pat bumbac sau satinat.
In primul rand enumeram magazinele, apoi va prezentam si separat modele de lenjerii,paturi ieftine,cuverturi pat iar daca vreti detalii nu ezitati sa dati CLICK pe imagine:

Lenjerii pat le gasiti pe http://www.emag.ro/search/lenjerii+pat/sort-scoredesc dar puteti cauta si lenjerii de pat copii si pentru patut bebe.
Va recomand lenjerii de pat din bumbac, perne, pilote,paturi si coverturi>> pentru modele sau alte lenjerii de pat ieftine vezi http://www.asternuturisiprosoape.ro/
Modele de lenjerii pat le gasiti aici http://www.somproduct.ro/
Alte magazine de lenjerii: http://www.inio.ro/
http://casaprim.ro/ (1+1 GRATIS)

Lenjerii de pat 3D: aceste lenjerii 3d sunt la foarte mare cautare in aceasta perioada la fel si acele lenjerii pucioasa
lenjerii de pat 3d ieftine

Lenjerii de pat 5D si lenjerii de pat pucioasa 5D:
lenjerii de pat 5d si lenjerii de pat pucioasa 5d

Lenjerie de pat din bumbac satinat 3D
lenjerie de pat din bumbac satinat 3d

Pe langa frumusetea lenjeriei tin foarte mult si la calitate. Iar aici pretentiile mele inseamna ca dupa spalare lenjeria sa nu isi piarda intensitatea culorilor si sa fie dintr-un material calitativ. Lenjeriile prezentate mai sus, precum si restul de pe site sunt confectionate din bumbac 100% iar calitatea lor e confirmata de cei 99% de clienti care au comandat lenjerii de pat de pe site.

Preturile sunt extrem de mici iar oferta 1+1 gratis e valabila atat la lenjerii cat si la pilote si cuverturi. Avanad in vedere ca lenjeriile de pat nu se prea gasesc la un pret mic, e o oferta buna de care cu siguranta va profita multa lume :).
Voua ce modele lenjerii de pat va plac? Le preferati pe cele simple sau optati pentru modele mai colorate cu design-uri deosebite?

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 12 votes
Brand Name
Pucioasa Romania
Product Name
Lenjerii de pat ieftine
Price
74RON
Product Availability
Available in Stock

Leave a Comment