Share

Pijamale copii ieftine|fete si baieti

Cauti pijamale copii ieftine ? In aceasta perioada vad ca din ce in ce mai multe mamici sunt in cautarea unor pijamale pentru copii lor si probabil nu isi dau seama ce pijamale sa aleaga pijamale dintr-o singura bucata sau din doua piese fie pentru fete fie pentru baieti, materialul din care sunt facute sau sa fie pijamale de iarna sau pijamale de vara,iar in aceasta perioada sunt la mare cautare pijamale copii cu mickey mouse sau din lumea disney (poate te intereseaza si pijamale dama ieftine):
Pijamale dintr-o singura bucata sau din doua piese? Click pe imagine si vei fi redirectionat catre magazinul online

Pijamalele dintr-o singura bucata au mari avantaje, cum ar fi ca se pot imbraca usor, ai acces rapid la scutecul copilului, nu trebuie sa mai verifici daca copilul mai are sosetele in picioare sau daca bluzita de la pijama a iesit din bebe in pijamale pantalon si a ramas cu mijlocelul descoperit. Dezavantajul ar fi ca, daca bebe a crescut putin, pijamaua nu mai este buna, fie il trage de umeri, fie il incurca la picioruse. In plus, este mai greu sa gasesti astfel de pijamale copii mai mari.
Pijamalele in doua piese sunt dedicate copiiilor ceva mai mari care pot fi inveliti noaptea sau care stiu sa se inveleasca singuri atunci cand se face mai racoare in camera si de preferat sa fie pijamale copii bumbac. Acestea sunt mult mai „la moda” decat cele cu totul, pentru ca modelele sunt mai variate.
Oricare ar fi alegerea ta, ar fi bine sa eviti pijamalele cu nasturi, cu capse sau fermoare care l-ar putea incomoda pe copil in timpul somnului, sau mai mult, ar putea sa provoace vreun accident (sugarii sunt mai predispusi la astfel de accidente pentru ca tind sa bage orice in gura, nas sau urechi).
Pijamale copii ieftinePijamale copii   fete si baietiPijamale fete ieftinePijamale copii  mici

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 13 votes
Brand Name
Disney
Product Name
Pijamale copii ieftine fete si baieti
Price
39 RON
Product Availability
Available in Stock

Leave a Comment